Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 12, 2012

Fietsendieven biedt gestolen fiets aan fietsenmaker aan in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, 12-02-2012De politie heeft gistermiddag (11-02-2012) drie jongens ( twee 13-jarige en een 15-jarige) uit Kaatsheuvel aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van een fiets. De eigenaar van de fiets, een 42-jarige man uit Kaatsheuvel deed aangifte. De jongen is ingesloten in een politiecel.
De aangever verklaarde dat hij gistermiddag zijn fiets had gestald in de Leemkuilen. Korte tijd later bemerkte hij dat zijn fiets weggenomen was. Hij zocht contact met de plaatselijke fietsenhandelaar en informeerde hem over de diefstal. Tijdens het gesprek meldden drie jongens zich bij de handelaar. Zij boden hem een fiets te koop aan. Deze fiets bleek de tweewieler van de aangever te zijn. Het lukte de handelaar en de aangever de 15-jarige in te rekenen. De andere twee kozen het hazenpad. De politie stelde een onderzoek in wat korte tijd later resulteerde in de arrestatie van de andere jongen.