Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, februari 15, 2012

Snel helderheid over koopzondagen Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Ondernemers in Kaatsheuvel moeten snel helderheid krijgen over een uitbreiding van het aantal koopzondagen. De gemeenteraad in Loon op Zand buigt zich waarschijnlijk in april over een voorstel voor een eventuele verruiming van de zondagopenstelling.

Volgens het CDA hebben ondernemers behoefte aan duidelijkheid.

"Er is de nodige reuring ontstaan bij de kleine middenstand vanwege het uitblijven van de besluitvorming van het college", stelde CDA-raadslid Kees Grootswagers bij de laatste gemeenteraadsvergadering. Hij wilde weten wanneer burgemeester en wethouders met een formeel besluit over de koopzondagen komen.

Volgens wethouder Henk van Komen (Gemeentebelangen) zit er schot in de zaak. In april wordt meer duidelijk over de vraag of meer koopzondagen nodig zijn. Deze discussie speelt overigens alleen in Kaatsheuvel. Bij ondernemers in het dorp Loon op Zand lijkt geen grote behoefte aan een ruimere zondagsopenstelling.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home