Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, maart 18, 2012


KAATSHEUVEL – Hockeyclub MHC DES uit Kaatsheuvel heette afgelopen zondag haar 800e lid officieel welkom. Bram Maas (9 jaar) uit Sprang-Capelle was de gelukkige. Hij werd zondagmiddag als een eregast bij DES ontvangen. Bram kreeg van de club een compleet DES-tenue cadeau, inclusief hockeystick. Bovendien mocht hij de aftrap verrichten bij de wedstrijd van Heren 1.

 Voorzitter Paul Ruijgrok van DES is verheugd met deze mijlpaal. “Onze vereniging is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Van 425 leden in 2003, naar 720 leden in 2010. En nu staat de teller dus op 800. Een recordaantal in ons bestaan. Het geeft aan dat onze club na bijna zeventig jaar nog steeds volop in beweging is.”

 Jongens al vanaf 5 jaar welkom

 Paul Ruijgrok zegt blij te zijn dat uitgerekend een jongen zich als 800e lid aanmeldde. “Nu we er een extra veld bij hebben, is er weer ruimte voor nieuwe leden. Vooral jongens kunnen we goed gebruiken. Zij kunnen al vanaf 5 jaar voor hockey kiezen. Voor meisjes is de leeftijdsgrens 6 jaar.”
Om het voor de jongste jeugd extra aantrekkelijk te maken, is DES afgelopen week gestart met een mixed F-team, dat in drietallen deelneemt aan de competitie. Daardoor kunnen ze al eerder wedstrijden spelen en zijn ze sneller toe aan een zestal. De jongste leden trainen elke maandag van 16.30 tot 17.30 uur. Kinderen die belangstelling hebben, worden van harte uitgenodigd om gratis drie proeflessen mee te draaien. Aanmelden kan via jeugd@hockeydes.nl