Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, maart 14, 2012

Verhuizing Anton Pieck vergt tijd

KAATSHEUVEL – De gebouwen van de Anton Pieckschool in Kaatsheuvel en de Dr. Hordijkschool in Waalwijk blijven voorlopig allebei open. Beide scholen voor speciaal onderwijs zijn het eens over een fusie per 1 augustus dit jaar, maar het plan om op één plek te gaan zitten vergt meer tijd.

De Dr. Hordijkschool in Waalwijk moet eerst fors verbouwd worden om straks ook de kinderen van de Anton Pieck te kunnen huisvesten. "Wij weten nog niet wanneer die verbouwing begint", aldus directeur Arie Bakker van de Hordijkschool. "Dat kan over negen maanden zijn, maar ook pas over twee jaar." De school buigt zich namelijk nog over de omvang van de verbouwing. Het wordt in ieder geval een grote operatie, weet Bakker. Tijdens de verbouwing zullen de kinderen van de Dr. Hordijkschool vrijwel zeker ergens anders les moeten krijgen. De Anton Pieckschool in Kaatsheuvel lijkt hiervoor de meest logische plek, al is het de vraag of alle leerlingen daar terecht kunnen.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home