Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 19, 2009

RKC dient begroting van 6,2 miljoen in (off topic)

WAALWIJK - RKC Waalwijk dient vrijdag een werkbegroting van 6,2 miljoen euro in bij de KNVB. Dat is 1,3 miljoen euro minder dan VVV, dat met de Waalwijkse club naar de eredivisie promoveerde.

De begroting van RKC wijkt nauwelijks af van het bedrag dat de club het laatste seizoen in de eerste divisie als uitgangspunt hanteerde.

RKC heeft de inkomsten uit mediagelden voorzichtig begroot op 1 miljoen euro, het bedrag dat wordt uitgekeerd indien een club op de laatste plaats eindigt. Het afgelopen seizoen toucheerde RKC 600.000 euro aan mediagelden. De Waalwijkse club doet het goed bij sponsors. Een derde van de contracten werd verlengd voor het einde van de play-offs. Die sponsors betalen de tarieven die gelden voor de eerste divisie.

1 Comments:

Anonymous H.W.Bogaard said...

Het voorstel van de nationale ombudsman lijkt mij prima.Ik hoop alleen dat alle partijen die het betreft dan zonder wraakgevoelens aan die gesprekken beginnenen en het oudzeer wat er zit vergeten. Ik denk persoonlijk dat alle manegehouders en paardenpensionhouders er dan wel bij zullen varen en niet te vergeten de paarden en klanten.
H.W.Bogaard uit Kaatsheuvel.

20 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home