Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 10, 2011

Man Heidy Goedhart op vrije voeten

KAATSHEUVEL - De partner (36) van de in december overleden Kaatsheuvelse Heidy Goedhart (34) is op verzoek van de officier van justitie vrije voeten gesteld.

Hij is voor het Openbaar Ministerie nog wel de hoofdverdachte. Goedhart overleed op 19 december door een misdrijf in de achtertuin van de woning aan De Eem in Kaatsheuvel, waar ze samen met haar partner en twee kinderen woonde. Aanvankelijk ging in het dorp het scenario rond dat Goedhart bij thuiskomst na een avondje in het café inbrekers had overlopen, die haar mogelijk het zwijgen hadden opgelegd.

Op 2 maart werd echter de partner (35) aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Goedhart. Komende woensdag stond de zaak gepland bij de rechtbank in Breda, maar die zaak is van de agenda gehaald.

Het Openbaar Ministerie laat weten nog onvoldoende bewijs te hebben, om 'met een voldoende mate van zekerheid van een veroordeling te besluiten om tot vervolging over te gaan'.

Bron: BD